Home Blogging Au început înscrierile la Social Media Summit București

Au început înscrierile la Social Media Summit București

by Daniela Bojincă
social media summit

Au început înscrierile pentru Social Media Summit București, organizat de revista Biz. Și partea faină e că bloggerii participă în mod gratuit. Iar dacă nu ești blogger, adică vrei să mergi ca persoană fizică, ori să reprezinți o companie, taxa este de 75 euro + TVA.

Cum numărul de locuri este limitat, dacă vrei să mergi la Social Media Summit București, ai face bine să te înscrii până pe 13 februarie, indiferent că ești blogger, persoană fizică, ori reprezinți o companie. Nu de alta, dar de ce să ratezi prezența la un eveniment în cadrul căruia poți afla o grămadă de chestii care îți pot fi utile pe viitor, informații pe care le poți aplica în Social Media și care poate, în timp, îți pot aduce un oarecare succes în Social Media. Niciodată nu se știe.

Pe lângă faptul că acumulezi informații noi, la Social Media Summit București cunoști și multă lume. Destulă lume de la care ai ce învăța în timp. Oameni care te pot ajuta. La astfel de evenimente se leagă și destule prietenii cu oameni noi, ori cu oameni pe care îi cunoști în online și ai ocazia să-i cunoști și în offline. Astfel de evenimente nu au un impact doar în evoluția ta în Social Media, ci și asupra socializării și interacționării cu ceilalți.

De înscris, ca să revin la modalitatea de înscriere la Social Media Summit București, te poți înscrie trimițând un mail (dacă ești blogger), ori completând un formular pe site (dacă ești persoană fizică sau reprezinți o companie). Mai multe detalii despre cum să te înscrii la Social Media Summit București, găsești pe site.

Ce este mai exact Social Media Summit București și ce se întâmplă acolo? Social Media Summit București este evenimentul la care afli care sunt strategiile eficiente de promovare pe Social Media, cât și care sunt tendințele de promovare în 2015.

Social Media Summit București se adresează în primul rând oamenilor de marketing și vânzări, agenților de PR și bloggerilor. Iar pentru a le putea prezenta lucruri concrete, vor fi aduși ca speakeri oameni importanți din online, care au reușit să strângă o comunitate în  jurul lor și să-și facă postările și articolele răspândite printre cât mai mulți oameni. Ei îți vor împărtăși din experiența lor și te vor ajuta să le calci pe urme.

Și tu îți dorești ca postările tale de pe Social Media să fie interactive și să fie câți mai mulți oameni care să interacționeze cu ceea ce tu ai postat și promovat. Și tu îți dorești like-uri, share-uri și ca un număr cât mai mare de oameni să formeze un fel de comunitate în jurul tău, nu? Atunci, hai și tu la Social Media Summit București pe 18 februarie.

You may also like

5 comments

Adelin ianuarie 23, 2015 - 00:14

Să mă înscriu, să nu mă înscriu… 😆

Reply
Daniela Bojincă - Pishky ianuarie 23, 2015 - 00:24

Eu zic să te înscrii! :))

Reply
Presa in blugi » M-am înscris la Social Media Summit. Vino și TU! ianuarie 23, 2015 - 16:37

[…] înscris pentru că sunt blogger și, dacă tot vorbim de bloggeri, vreau să vă anunț că și Daniela Bojincă vrea să […]

Reply
Presa in blugi » Nu sunt trainer, blogger, jurnalist. Sunt EU, cel ce SIMTE, traieste, respira si fac AUTOSTOPUL! ianuarie 25, 2015 - 20:30

[…] Si mi-am zis. Daca un pusti a putut sa faca autostopul pentru mii de km, cat de greu este sa fac si eu autostopul la 1 noaptea pe o distanta de doar 126 de km, ruta Bucuresti – Campulung ? Zis si facut. Am ajuns in zona statiei de metrou Pacii si, nici n-am apucat bine sa-mi exersez miscarile ca opreste un sofer. Era oltean, semn confirmat inca odata ca oltenii au suflet mare dar sau ori prosti de gura, daca n-au blog, ori hateri ca Emil, gen. Mai stiu si alti olteni cu sange albastru si suflet mare si care nu sunt hateri – Daniel Botea, Minerva Lacatusu si Daniela Bojinca. […]

Reply
Vă invit să mă citiți și pe danielabojinca.ro | Pishky's Blog ianuarie 27, 2015 - 18:07

[…] îmi plac și lucruri care nu îmi plac, promovări de proiecte interesante (cum este spre exemplu Social Media Summit București), recenzii ale cărților pe care le citesc (recent am scris despre cartea lui Klaus Iohannis), […]

Reply

Leave a Comment