Au început înscrierile la Social Media Summit București

Daniela Bojincă/ ianuarie 22, 2015/ Blogging/ 5 comments

Au început înscrierile pentru Social Media Summit București, organizat de revista Biz. Și partea faină e că bloggerii participă în mod gratuit. Iar dacă nu ești blogger, adică vrei să mergi ca persoană fizică, ori să reprezinți o companie, taxa este de 75 euro + TVA.

Cum numărul de locuri este limitat, dacă vrei să mergi la Social Media Summit București, ai face bine să te înscrii până pe 13 februarie, indiferent că ești blogger, persoană fizică, ori reprezinți o companie. Nu de alta, dar de ce să ratezi prezența la un eveniment în cadrul căruia poți afla o grămadă de chestii care îți pot fi utile pe viitor, informații pe care le poți aplica în Social Media și care poate, în timp, îți pot aduce un oarecare succes în Social Media. Niciodată nu se știe.

Pe lângă faptul că acumulezi informații noi, la Social Media Summit București cunoști și multă lume. Destulă lume de la care ai ce învăța în timp. Oameni care te pot ajuta. La astfel de evenimente se leagă și destule prietenii cu oameni noi, ori cu oameni pe care îi cunoști în online și ai ocazia să-i cunoști și în offline. Astfel de evenimente nu au un impact doar în evoluția ta în Social Media, ci și asupra socializării și interacționării cu ceilalți.

De înscris, ca să revin la modalitatea de înscriere la Social Media Summit București, te poți înscrie trimițând un mail (dacă ești blogger), ori completând un formular pe site (dacă ești persoană fizică sau reprezinți o companie). Mai multe detalii despre cum să te înscrii la Social Media Summit București, găsești pe site.

Ce este mai exact Social Media Summit București și ce se întâmplă acolo? Social Media Summit București este evenimentul la care afli care sunt strategiile eficiente de promovare pe Social Media, cât și care sunt tendințele de promovare în 2015.

Social Media Summit București se adresează în primul rând oamenilor de marketing și vânzări, agenților de PR și bloggerilor. Iar pentru a le putea prezenta lucruri concrete, vor fi aduși ca speakeri oameni importanți din online, care au reușit să strângă o comunitate în  jurul lor și să-și facă postările și articolele răspândite printre cât mai mulți oameni. Ei îți vor împărtăși din experiența lor și te vor ajuta să le calci pe urme.

Și tu îți dorești ca postările tale de pe Social Media să fie interactive și să fie câți mai mulți oameni care să interacționeze cu ceea ce tu ai postat și promovat. Și tu îți dorești like-uri, share-uri și ca un număr cât mai mare de oameni să formeze un fel de comunitate în jurul tău, nu? Atunci, hai și tu la Social Media Summit București pe 18 februarie.

Facebook Comments
Share this Post

5 Comments

  1. Să mă înscriu, să nu mă înscriu… 😆

  2. Pingback: Presa in blugi » M-am înscris la Social Media Summit. Vino și TU!

  3. Pingback: Presa in blugi » Nu sunt trainer, blogger, jurnalist. Sunt EU, cel ce SIMTE, traieste, respira si fac AUTOSTOPUL!

  4. Pingback: Vă invit să mă citiți și pe danielabojinca.ro | Pishky's Blog

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*