Jack Reacher. Să nu te întorci NICIODATĂ!

by Daniela Bojincă
jack reacher

Îmi era dor să merg la filme. Să mă reîntâlnesc cu oamenii ăia dragi, să fac poze și apoi să mai și scriu despre asta. Astăzi mă joc de-a scrisul cu Jack Reacher – omul cu bătaia bună și pac-pac-ul.

Jack Reacher. Să nu te întorci NICIODATĂ este un film cu bătaie, pac pac și, așa cum probabil vă așteptați, ceva iubire și scene care îți înmoaie suflețelul. Mie mi-au plăcut și alea pentru că sentimentala din mine zice că nimic nu-i mai frumos fără câteva momente care să te facă să zici: AWWWWW (inimioară din aia roșie).

jack reacher

Cine este Jack Reacher?

Jack Reacher (Tom Cruise) este un fost maior, sătul de viața de militar, cu multe reguli și lucruri stricte, dornic să-și trăiască viața fără să i se impună vreo regulă. A renunțat la cariera militară și s-a declarat rebel în propria-i viață. Doar că, odată cadru militar, ești pentru totdeauna un cadru militar. Iar când noul maior în funcție, Susan Turner (Cobie Smulders) este acuzat pe nedrept de o crimă pe care nu a comis-o, Jack Reacher se întoarce. Neoficial. Oficial e doar complice și magnet pentru probleme.

Jack Reacher e personajul ăla WOW din film. E un bn luptător, un bun trăgător și un foarte bun strateg. Toate privirile sunt asupra lui și toată lumea se așteaptă ca el să o scoată la capăt. Doar că mai apare un personaj cheie în film, un personaj controversat, care pare să-l scoată uneori pe Jach Reacher al nostru din probleme

Povestea filmului

Povestea filmului e simplă. Jack Reacher s-a retras din lumea violentă a militarilor. Actualul maior al Unității 110 are grave probleme. Reacher decide să-i sară în ajutor și să demonstreze că, undeva, are loc o mare nedreptate și că vinovații sunt alții. O mafie mare și urâtă care profită de pe urmele războaielor. Totul se concentrează asupra deconspirării unei mafii de armament. O mafie pentru care banii sunt mult mai importanți decât statul pentru care ar fi trebuit să lucreze. și oamenii. Apare și un copil isteț, care face parte din intrigă. E dornic și, în același timp, nevoit să ajute.

De ce să nu te mai întorci niciodată?

Pentru că viața e complicată. Pentru că adevărurile pe care ai putea să le afli ți-ar putea da viața peste cap și, fără să vrei, te-ar târî din nou într-o lume pe care nu o mai vrei, dar pe care nu o poți refuza. Lumea din care ai plecat și în care, inconștient, vrei să te întorci, s-ar putea să nu te întâmpine prea frumos și să te bage într-o poveste care nu-ți cade prea bine deloc. Lucrurile se schimbă, independent de tine. Și s-ar putea să-ți fie cam greu să le repari. Sau poate chiar aproape imposibil.

Cum mi s-a părut filmul Jack Reacher

Mi-a plăcut. Îmi plac filmele cu bătăi și cu pac-pac, pline de aventură, cu oarece evenimente succesive logice, cu conspirații chiar inteligente și, de ce să nu băgăm mână în foc și să zicem, chiar actuale. Îmi plac filmele, deși cu personaje și întâmplări fictive, destul de aproape de realitatea din zilele noastre. Apoi, chiar dacă au existat și momente din alea în care știai singur ce o să se întâmple, mai aveai parte și de surprize și întorsături ale poveștii. Ceea ce nu l-a făcut să fie un film plictisitor. Reușea să aibă momente în care să te țină în suspans.

Hai și tu la film

Eu zic că Jack Reacher. Să nu te întorci niciodată,  adus pe micile ecrane de către RO Image de pe 21 octombrie 2016, e un film la care merită să te duci cu prietenii și să trăiți împreună suspansul și toate momentele cheie. Să faceți împreună conspirații și să pariați cine ce face și în ce scop. Iar la final să vedeți cine are dreptate.

Sursă Youtube (user Movieclips Trailers)

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More