Home Blogging Coca-Cola The Secret – Escape Room

Coca-Cola The Secret – Escape Room

by Daniela Bojincă
coca-cola

Camera Coca-Cola The Secret, a celor de la Captive Escape Room, este prima cameră realizată în parteneriat cu un mare brand  și care punctează astfel o premieră mondială. Nu-i de foarte mult timp deschisă și este, probabil, una dintre cele mai interesante camere a lor – fiind cea mai mecanizată, cât și din București – datorită poveștii și jocului neliniar.

coca-cola

Povestea camerei Coca-Cola The Secret

Odată ce ai trecut dincolo de tocul ușii, ai pășit în timp tocmai în 1886, când John Pemberton avea revelații asupra rețetei originale Coca-Cola. John Pemberton a angajat o echipă de designeri pentru a-i crea un model de sticlă. Însă, designerii de la 1886, foarte glumeți de felul lor, îi ascund vreo șase sticle prin cameră. Iar el trebuie să stea să rezolve niște puzzle-uri ca să le găsească. După vreo 60 de minute John Pemberton a găsit toate cele șase sticle și, pentru că i-a plăcut foarte tare ideea, a decis să păstreze biroul neschimbat până în ziua de astăzi.

Cei de la Captive Escape Room te invită să pășești în 1886 și să rezolvi și tu misterul celor șase sticle, într-un timp mai scurt decât al lui John Pemberton și-ți vor da un premiu special din partea Coca-Cola.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1308463682519403&set=a.180708518628264.42817.100000673527970&type=3

Cum am ajuns să pășesc în timp?

Malaezu se face vinovat. Și-a făcut o echipă de cinci oameni și ce și-a zis băiatul: bă, Daniela s-a întors din SUA, eu zic s-o ducem în escape-ul ăsta și să o pierdem acolo. O ducem tot în SUA, dar în 1886. Dar mna, când au ieșit ei, m-am strecurat și eu afară.

Cum mi s-a părut camera Coca-Cola The Secret

E acolo un puzzle chiar super ușor. Apoi mai e unul ușor, dar de care trebuie să te prinzi ca să-l faci ușor. Și unele destul de dificile. Unul dintre ele, mie, mi-a mâncat viața acolo. Știam că trebuie să fie altfel și nu știam cum să schimb asta. Până când, tadaaam, am reușit. 

Decorul e foarte prietenos. E o atmosferă tare plăcută în camera Coca-Cola. Și mi-a plăcut o piesă de acolo. E tocmai din anii respectivi, e inclusă în joc și-l face să fie și mai interesant. Mi-a plăcut tare mult camera. E gândită tare interesant cu puzzle-urile ei neliniare, dar care au totuși legătură între ele ca scop final și, uneori, se intersectează pentru un cod.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1287307147987593&set=a.424025627649087.105830.100001249598596&type=3&theater

Am evadat?

Da. Am reușit să evadăm. Și am primit și-un premiu. Nu credeam că o să reușim. Mai aveam câteva minute și eu încă mă chinuiam la puzzle-ul ăla, arrghhh mama lui!!!! Și, în ultimele 30 de secunde, Malaezu, puțin mai mult coleric, a găsit cheia care să ne scoată din cameră. Și-am fost atât de fericiți și de entuziasmați cu toții, că am reușit să elucidăm misterul ăla al celor șase sticle și că ne-am întors în 2016. Deși era fain și în 1886.

Hai și tu

Zic să vă duceți și voi acolo și să rezolvați misterul celor șase sticle. E interesant și captivant, când nu te scoate din sărite că nu-ți iese câte ceva. Apoi, ai canapele și scaune și loc unde să-ți faci ceai și ciocolată caldă. Și, încă ceva, la sfârșit, dacă joci jocul ăla antic cu piatră-foarfecă-hârtie cu unul dintre băieții de acolo, pentru fiecare persoană din echipă care câștigă runda, echipa primește câte 5% reducere pentru următorul escape room. Noi am primit 15%, spre exemplu (am câștigat 3 din 5).

You may also like

Leave a Comment