Lego Batman e un film pe care trebuie să-l vezi

by Daniela Bojincă
lego batman

Lego Batman e un film pe care trebuie să-l vezi. Dar doar dacă îți plac filmele cu super-eroi. Altfel, s-ar putea să nu te încânte. Însă, dacă vrei, ai putea să încerci. S-ar putea să-ți placă umorul lui și să treci peste grafica de lego (care mie una mi s-a părut interesantă ca abordare).

lego batman

Povestea filmului Lego Batman

Așa după cum cred că vă și așteptați, Lego Batman îl are în lumini chiar pe… tadadadaaaaam… BATMAN! Bruce Wayne în viața de zi cu zi, bogătaș, ce avea propriul lui castel pe propria lui insulă, ia înfățișarea lui Batman pentru a apăra Gotham City de răufăcători. Dar nu o face oricum. Ci, orbit de o anumit prezență feminină în cadrul unei petrecerei de învestire, Bruce Wayne/Batman, adoptă un copil orfan – Robin. Iar aventura lui de a apăra orașul de răufăcători se transforma în aventura lor, oricât de mult adora Batman să lucreze singur – acum e un tată cu responsabilități. Un tată atipic, dar tot cu responsabilități.

Povestea dintre Batman și noul să fiu Robin se întrepătrunde cu vechea poveste dintre Batman și Joker, unul dintre răufăcători. Joker însă nu e mulțumit cu titulatura de un simplu răufăcător. El vrea să fie cel mai cel dintre cei mai cei pentru Batman. Vrea să fie dușmanul lui numărul unu din întregul Univers. Și are un plan pentru asta. Unul interesant care face tot filmul.

Ce mi-a plăcut la filmul Lego Batman

Mi-a plăcut ideea asta de grafică cu lego. Dacă din trailer pare să nu fie cine știe ce, când te uiți la film, de la cap la coadă, începe să-ți placă. E o abordare interesantă.

A fost interesant faptul că s-au legat de toate filmele cu Batman din 1966 până acum. Un fel de trecere în revistă a tuturor momentelor cu impact ale lui Batman. Așa că, dacă ești fan, s-ar putea să-ți placă treaba asta.

Mi-a plăcut la nebunie de Joker. Are o fază chiar demențială. Și, oricât de atipică e ea, parcă mai mai să-ți și rupă o lacrimă și să-i susți ascensiunea în răutate împotriva lui Batman. Ba chiar să ți-o și dorești.

Mi-a plăcut, desigur, povestea. Sau, mai bine spus, îmbinarea celor două povești: cea a relației dintre Robin și Batman cu cea a relației dintre Joker și Batman și cum astea două construiesc una singură tare frumoasă.

A fost interesant că s-au reunit aproape toți răufăcătorii împotriva lui Batman, chiar și Voldemort. Partea și mai interesantă e că Ralph Fiennes, cel care i-a dat viață lui Lord Voldemort în Harry Potter, deși Voldemort apare și în filmul Lego Batman, acesta îi dă viață lui Alfred, majordomul lui Batman și nicidecum lui Voldemort.

Și, nu în ultimul rând, mi-a plăcut că sunt mai înaltă decât Batman. Ieeeeei!!!

lansare lego batman imax

Hai și tu să vezi filmul Lego Batman

Dacă ești pur și simplu fan, zic că sigur o să-ți placă. Iar dacă ai și vreun pici pe care vrei să-l iei cu tine, să știi că filmul este și dublat în limba română. Eu, ce-i drept, îl recomand la IMAX. Și subtitrat. Dar dacă mergi cu un copil cel mai bine e, probabil, să vă duceți să vedeți varianta dublată în limba română. Filmul a intrat în cinematografe din data de 10 februarie 2017 și este distribuit de Freeman Entertainment.

Sursă Youtube (user Warner Bros. Pictures)

You may also like

2 comments

bogdanbhall februarie 21, 2017 - 17:31

Un film bun insa nu pot sa zic ca a fost peste the lego movie . Este un film cu Batman insa facut cu personaje LEGO :))

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 21, 2017 - 23:33

Nu te contrazic. Nu este peste The Lego Movie. Dar e un film tare fain. Adică mie mi-a plăcut enorm de mult.

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More