Home Blogging Planuri pentru 2016?

Planuri pentru 2016?

by Daniela Bojincă
2016

2016

Îmi spunea cineva că nu e ok să-ți faci planuri la început de an, că oricum nu te poți ține de ele dat fiind faptul că apar mereu lucruri neprevăzute care-ți schimbă planurile. Ce-i drept, așa-i. Mereu apar lucruri care-ți pot schimba planurile. Doar că, dacă tot le ai, mai bine le amâni, decât să le anulezi. Nu se mai poate azi, se poate mâine, săptămâna viitoare sau luna viitoare. Nu intră zilele-n sac. În plus, decât fără planuri, mai bine cu.

N-am planuri mărețe pe 2016. Adică n-am planuri pentru fiecare zi. Am așa, schițat în mare, cam ce mi-ar plăcea să fac anul ăsta în Online și în Offline. Sunt lucruri care, până la urmă, pot fi făcute oricând în anul ăsta, indiferent dacă apare ceva sau nu. Poate doar dacă mor, sau ceva, să fiu ținută la pat, să nu le mai pot împlini. Altfel, nu văd niciun impediment.

Așa. Să începem.

În Online

În Online mi-ar plăcea ca, anul ăsta, în 2016, să scriu mai multe articole decât în 2015. Adică mai mult de 225, câte am scris anul ăsta. În plus, am în plan să fiu mai activă pe rețelele sociale. Adică să fiu prezentă în mod constant nu odată la nu știu cât timp, când îmi mai aduc aminte, sau când se hotărăște DIGI să-mi mai dea și mie niște net. Am de gând să fiu prezentă aproape în fiecare zi și pe blog. Să scriu constant despre lucrurile faine din jurul meu căci, sunt sigură, dacă 2015 a venit cu o grămadă de chestii minunate despre care am scris ieri aici, cu 2016 o să fie și mai și. 

Apoi, în Online am de gând să-mi cresc comunitatea asta de oameni frumoși. Și să fac concursuri. Am în gând să dau drumul unui concurs cât de curând.

În Offline

În Offline, în 2016, am de gând să particip la mai multe conferințe. Să merg la mai multe filme și evenimente și să cunosc și mai mulți oameni de la care să învăț chestii. Îmi doresc să vizitez și mai multe locuri, să călătoresc mai mult decât în 2015.  Să particip în cadrul cât mai multor proiecte și alte chestii de genul. Doar că să fie o implicare ceva mai mare decât cea din 2015. Să fie așa, ca un challenge de ceva mai mult. Pentru că, de ce nu?

Ohhh, da. Și să termin puzzle-ul ăla de 3000 de piese pe care mi l-am luat.

Adică, la ce mai trăim pe Pământul ăsta, dacă facem mereu aceleași lucruri, fără să aducem nimic în plus? Ce rost mai avem? Așa că încerc să fac ceva mai mult de la an la an. Face sens ce zic eu aici, oare? 

Cam asta ar fi planurile mele mărețe pe 2016. Sunt sigură că, pe parcurs, or să mai apară și altele. Ceea ce-i bine. N-am să am timp să mă plictisesc.

You may also like

5 comments

RaduThor ianuarie 2, 2016 - 17:46

Mult succes îţi doresc! În ambele direcţii.

Reply
Loredana ianuarie 3, 2016 - 16:08

Face mult sens ceea ce afirmi si asa sa fie, sa realizezi tot ce ti-ai propus si inca pe deasupra. 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky ianuarie 6, 2016 - 18:11

Mulțumesc frumos! Așa să fie!

Reply
Adrian Lazar martie 24, 2016 - 06:02

Sa te dezvolti frumos 🙂 asta iti doresc!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 24, 2016 - 21:44

Mulțumesc frumos! Asta îmi doresc și eu 🙂

Reply

Leave a Comment