Cum mi s-a părut primul episod din Game of Thrones 7

by Daniela Bojincă
game of thrones 7 season

Tocmai am terminat de văzut primul episod Game of Thrones 7 și am zis să scriu un articol despre cum mi s-a părut și care sunt așteptările mele. Asta pentru că sunt o fană împătimită a acestui serial și vreau să-mi însemnez aici toate gândurile primei impresii.

game of thrones 7 season

Nu pot spune că am fost o fană a serialului Game of Thrones de la început. Acum vreo 7 ani, după ce apăruse tot sezonul 1, am încercat să mă uit la îndemnul colegului meu de bancă din liceu care, de altfel, citise și cărțile și era fascinat de seria asta. Am dat play primului episod și, după primele câteva minute de când a început și am văzut câți au murit în câteva secunde și în ce fel, mi-am zis că nu e de mine. Nu-mi place. Și n-am să mă pot uita niciodată la așa ceva. Am ieșit și, de atunci, până acum doi ani, am refuzat efectiv să încerc să-l văd.

Acum doi ani, însă, nu știu ce m-a apucat și mi-am zis: ia hai să încerc să mă uit la Game of Thrones, să văd dacă acum rezist, dacă mă captivează, dacă mă atrage și dacă îmi place. Am văzut toate cele patru sezoane dinaintea sezonului cinci. Și numa bine că, până am terminat eu cele patru sezoane, a apărut și tot sezonul cinci. 

M-a prins atât de tare acum doi ani că făceam maraton de câteva episoade pe zi. Dar, după această lungă introducere, să revin la tema acestui articol și anume impresiile mele despre primul episod din ultimul sezon al seriei Game of Thrones 7.

1. Mi s-a părut că Game of Thrones 7 are cel mai fain început de sezon

Mi-a plăcut începutul. În special prima secvență dinaintea introului. Este de-a dreptul genială. Pe la mijlocul ei deja te prinzi ce o să se întâmple, însă nu o să ai nici cea mai mică bănuială despre cum o să se sfârșească această secvență. Și se sfârșește excepțional.

2. Mi s-a părut a fi un început promițător pentru acest sezon

Știm deja că în Game of Thrones 7 se reunește familia Stark care fusese pierdută timp de 5 sezoane și jumătate prin toate părțile Westerosului. Daenerys revine puternică să-și recucerească tronul.

game of thrones 7

Iar White Walkers par să promită un război pe cinste între tabăra morților și a viilor.

winter is here

Micuța Arya, care acum a crescut și este o războinică desăvârșită, pare să aibă un rol măreț și încă din primul episod pare să-și croiască drumul spre el.

Spoiler: Cersei, care acum e regină, e mai slăbită ca niciodată și încolțită de dușmani din toate părțile.

3. Apare un personaj care te face să exclami: Mamă, ce tare! L-au băgat  pe ăsta în film!

Da. Nu pot să-ți spun cine. Dacă nu știi și n-ai văzut deja pe net, nu vreau să-ți stric surpriza. O să fie una chiar frumoasă. 

Pentru mine, spre exemplu, a fost șocată. Mi-am benoclat ochii în ecranul laptopului și nu-mi venea să cred. Popularitatea lui, deși era undeva foarte sus, acum o să explodeze cu adevărat.

4. Tote spoilerele de pe Facebook sunt mincinoase

Poate că ai văzut deja pe Facebook că moare Daenerys. Ei bine nu. Nu moare. Deși pe mine nu mă deranjează deloc spoilerele și nu dau doi bani pe ele. Eu oricum mă uit că vreau să văd acțiunea în sine și cum mai exact se întâmplă ce se întâmplă. Iar spoilerele sunt undeva spre minus infinit ca însemnătate pentru mine.

Când am văzut prima dată pe Facebook, eram nedumerită, căci în trailer părea să aibă un rol important, de durată. Pare să aibă chiar o luptă cu Cersei și armata sa pentru recuperarea tronului, ăștia zic că moare mâncată de proprii ei dragoni. DAR NU, NU MOARE! Are un parcurs chiar frumos în primul episod. E, cred, fix ce așteaptă lumea de 7 sezoane încoace să se întâmple.

Apoi, am mai văzut spoilere legate de Hodor. Ei bine nu, nici alea nu sunt adevărate.

Sursă YouTube (user GameofThrones)

You may also like

1 comment

Impresii despre al doilea episod din GOTS7 | danielabojinca.ro iulie 24, 2017 - 19:49

[…] Iar dacă vrei să-mi citești impresiile despre episodul anterior, te invit să dai un click chiar aici. […]

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More