Home Personal Rilă Rilă Iepurilă, să faci bine să-mi aduci niște teniși converse

Rilă Rilă Iepurilă, să faci bine să-mi aduci niște teniși converse

by Daniela Bojincă
iepurila

Se apropie Paștele. Și, dacă tot se apropie, pentru că am fost un copil cuminte de la Crăciun încoace, m-am gândit să-mi fac o listă de cadouri pentru Rilă Rilă Iepurilă.  O listă din aia cu di tăti. De pe care am tăiat 99,9% din dorințe și-am rămas cu una singură. Vreau teniși converse.

Anul trecut, Rilă Rilă Iepurilă mi-a adus o frumoasă pereche de teniși converse albi. Așa că anul ăsta mai vreau una. Pe altă culoare, ca să-mi colecție de teniși converse de diferite culori. Plus că, o pereche în plus nu strică niciodată.

Ăștia-s frumusețile mele ce tocmai se pregătesc să fie scoși de la naftalină, că nu-i port decât atunci când îi vreme frumoasă, să nu-i stric. Țin prea mult la ei ca să-i murdăresc într-un hal fără de hal. Așa că-i port pe timp de vreme frumoasă și-i spăl des pe copilași. Știu. Sunt nebună. Din când în când.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=730220717029575&set=a.424025627649087.105830.100001249598596&type=1&permPage=1

Orice tipă normală, de Paști, și-ar dori poate cu totul altceva. Habar n-am ce. Poate niște pantofi de nu știu de care sau niște haine ieftine, că tot sunt reducerile astea de Paști, de pe la nu știu ce firmă. Eu vreau doar teniși converse, de la mama lor (nici n-am pretenții), că-mi place să fiu sport și să mă port lejer când mă plimb dintr-o parte în alta a orașului, a țării, ori chiar a lumii. Și stați, eu nu-s chiar o tipă normală.

Desigur, dacă Rilă Rilă Iepurilă nu poate să mi aducă personal, nu mă supăr. Mi poate trimite și prin intermediar. Sau prin poștă. Sau prin curier. Sau habar nu am, pe-o bufniță. Orice modalitate de trimitere este acceptată, atâta timp cât ai mei teniși converse ajung acolo unde trebuie. Adică la mine, desigur.

Acum, dacă cumva voiați să-mi faceți vreun cadou de Paști și nu știați ce, ei bine tocmai ați aflat (datorită mie, spre nefericirea voastră). Vreau teniși converse (port 35-36). Nu contează neapărat culoarea… numai albi să nu fie. Sau vreo culoare turbată. Vreau să fie cât mai normali și simpli. Tot ceea ce trebuie să faceți este să-mi cereți adresa și să mă anunțați cum aveți de gând să-mi trimiteți cadoul (poștă, curierat, bufnița proprie, ori printr-o poză atașată unui mail – ultima, desigur, n-aș prea prefera-o).

You may also like

4 comments

Loredana aprilie 8, 2015 - 13:53

Esti sigura ca vrei conversi? Primavara s-a anuntat rece si ploioasa. Iar cand se va incalzi bine o sa vrei sandale, nu?

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 8, 2015 - 14:05

Măi, nu știu cum e vremea la voi, dar pe bune că la mine-i cald și bine! Când ningea în toată țara și ploua, la mine era soare, cald și bine :)).
Deci da, vreau converși! Sunt buni de purtat și vara, când e seară și e mai răcoare :))!

Reply
Tibi aprilie 10, 2015 - 23:32

Pana la vară mai crești si îți vin bine :))

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 11, 2015 - 00:04

Ha, ha! Da! Dacă nu, mai bag o șosetă… nu-i problemă :)).

Reply

Leave a Comment