Dacă ajungi la Craiova2.0nline și ești spărgător de gașcă, te alegi cu o poreclă

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on
craiova online

Am ajuns marți, 7 aprilie 2015, la evenimentul Craiova2.0nline, organizat de bloggerii olteni. Și a fost foarte tare ultima parte a evenimentului, că pe prima n-am prins-o. Așa se întâmplă când te oprește poliția când mai ai vreo 7 km din drum și te ține mai bine de jumătate de oră că bla bla bla și iarăși bla bla bla.

I-am ratat discursul Ralucăi Cincu, al Marinei și al lui Cristian Florea la Craiova2.0nline. Mi-a părut rău, că am văzut poze cu slide-urile lor și păreau funny. Cu siguanță și discursul lor a fost pe măsură.

Pe Daniel Botea l-am prins tocmai pe final, la sesiunea de întrebări. Și lui i-am ratat prezentarea, dar măcar am prins ceva.

Apoi, m-am bucurat tare mult să-l ascult pe Grozea, de la Hi-Q. Știți voi, nu ăla slab și-nalt, celălalt (când eram mică aveam o pasiune pentru ei – de fapt, cine n-avea?). Florin ne-a vorbit despre începuturile lui în blogging, din paleolitic, undeva prin 2006, cât și despre începuturile lui ca artist. A fost o reală plăcere să-i asculți istorisirile, cât și sfaturile într-ale bloggingului și nu numai. Din ce-a povestit, chiar dacă nu are legătură cu domeniul meu, ci cu muzica, unde-s praf că nici măcar ureche muzicală n-am, m-a convins să-i cumpăr cartea să să o citesc ( HIT YOURSELF – 100 de pași de la pasiune la marea lovitură). Titlul pare interesant și chiar sunt curioasă care-i sunt sfaturile pentru tinerele talente care nu au curajul să se afirme și să iasă-n față.

Apoi l-am ascultat pe Chinezu și, din 5 în 5 minute, râdeam. Că n-ai cum să râzi când vorbește Chinezu și dă câte una din aia de-ți mișcă instant toți mușchii feței. Chinezu, dacă-l asculți, îți dai seama că este exemplul perfect că se poate. Că oricine poate.

Și conferința Craiova2.0nline s-a terminat. Așa că, după cum se cuvine, n-am dus la suc (și bere). Iar eu am fost, recunosc, o trădătoare de neam. Am spart gașca mult prea devreme și-am ratat poza de grup 9aia de mai sus), că na, aveam oră fixă de plecat și-ntors acasă. Drept urmare, dragul de Daniel, pentru spartul găștii, mi-a dat o nouă poreclă. De azi nu mai sunt Pișcoțel. De azi sunt Nașpățel (de la nașpa; un pișcot nașpa).

You may also like

2 comments

Natural aprilie 9, 2015 - 13:48

Naspatel, cred ca formularea asta e cam naspa „Că n-ai cum să râzi când vorbește Chinezu” :)) Cred ca nu ai scris chiar tot ;)))) Spor!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 9, 2015 - 14:03

E de bine măăăi că te face să râzi!!!!
Și ce-am omis? Ce n-am scris :(?

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More