Home Personal Nu știu nimic despre fashion – Rochia lunii Noiembrie

Nu știu nimic despre fashion – Rochia lunii Noiembrie

by Daniela Bojincă
fashion

Gata și cu luna noiembre. S-a dus și ea. Și aproape că s-a dus și 2017. Iar mie parcă nu-mi vine să cred că au trecut astea 11 luni și mi se pare ireal cât de repede s-a întâmplat totul. Parcă mai ieri îl plângeam pe 2016, iar acum încep să-l plâng și pe 2017.

fashion

Îmi amintesc că, atunci când am trecut în clasa a V-a, profesorul meu de matematică, în puținele momente când nu ne preda și nu făceam exerciții și ne ținea discursuri motivaționale despre viață, de care mă minunam pe atunci și mi se păreau de domeniul fantasticului și pe care abia mult mai târziu le-am înțeles așa cum trebuie, ne-a zis: „ Când sunteți mici, zilele trec ca și când ar fi ani. Mai târziu însă, când veți crește, anii o să vi se pare că trec precum zilele pe lângă voi.”. Și fix cam așa stă treaba. Cu fiecare an care trece pe lângă mine, mi se pare că timpul ăsta parcă zboară din ce în ce mai repede.

Și că tot am început nostalgic, cu depănat amintiri din paleolitic, am să continui aproape la fel de dramatic căci, fix în acest moment, mă aflu în momentul în care sunt aproape gata să termin și cu facultatea. Și habar nu am când au trecut și anii ăștia. Când m-am transformat într-un adult? Parcă ieri intram la liceu, când am ajuns să termin și cu facultatea?

Apoi, ca orice ciclu care se încheie, urmează un banchet. La care am spus deja prezent. Și pentru care trebuie să mă apuc să-mi caut rochie. Doar că, fiind mai mereu în blugi și ceva bluză pe mine, în momentele rare în care trebuie să port o rochie stau ceva până să îmi vină vreo idee de ce mi-aș dori, ca să știu la c ear trebui să mă uit ca să-mi și placă.

Sunt foarte dificilă când vine vorba de ales rochii pentru baluri, sau ocazii din astea cu adevărat speciale, pe care le trăiești o singură data în viață și care semnifică ceva important pentru tine, cum ar fi terminarea unei facultăți.

Dar, așa, ca idee, mi-ar plăcea o rochie în genul celei de mai jos. Adică fix rochia asta:

rochie margot burgundy jrv daniela bojinca blog rochia lunii noiembrierochie margot burgundy jrv daniela bojinca blog rochia lunii noiembrie

Rochia Margot Burgundy, de pe site-ul celor de la jrv.ro, din categoria cu rochii de seară, confecționată din voal și cu umerii în stil bărcuță cu floricele brodate și câteva mărgeluțe aplicate discret, îmi pare tare delicate, ideală pentru o ținută elegantă și rafinată, așa cum impune un bal de absolvire al unei facultăți, nu?

Caut o rochie care să mă facă să mă simt bine și comfortabil. Iar rochia de mai sus pare genul care să răspundă așteptărilor mele. Desigur, o să mai caut rochii elegante, dar măcar acum am un punct de plecare. Și sper să nu mă sucesc pe ultima sută de metri cum fac de obicei.

You may also like

2 comments

Alexa ianuarie 31, 2018 - 13:00

Super simpatica rochita aia! Am purtat si eu tot ceva in genul asta la balul meu de absolvire. Eu am facut-o pe comanda de la o doamna draguta.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky ianuarie 31, 2018 - 15:03

Mă bucur tare mult că ți-a plăcut rochia. Mie îmi place mult că e așa, simpluță și delicată.

Reply

Leave a Comment