Tata în război cu tata

by Daniela Bojincă
tata in razboi cu tata

tata in razboi cu tata

Primul film din 2016 este o comedie mișto! Daddy’s home / Tata în război cu tata este noul film semnat de Sean Anders cu Will Ferrell și Mark Wahlberg în rolurile principale.

Filmul Daddy’s home/ Tata în război cu tata spune povestea lui Brad (Will Ferrell) care încearcă cu disperare să fie acceptat de cei doi copii vitregi ai săi. Când în sfârșit șansele acestuia de a intra în grațiile celor mici cresc simțitor apare în peisaj tatăl biologic, adică fostul soț al Sarei (Linda Cardellini), nimeni altul decât Dusty (Mark Wahlberg).

Dusty este acel rebel care vine la pachet cu un motor puternic și cu geacă de piele. Este omul despre care s-au auzit povești impresionante dar, cu toate acestea, ocupația lui rămâne un adevărat mister. El este omul care întoarce capete de cum pășește într-o cameră și care îi impresionează cu prezența sa până și pe cei mai de neclintit. Este de altfel și primul soț al Sarei, o iubire puternică ce s-a stins din neseriozitatea și din lipsa de responsabilitate a lui Dusty.

La polul opus îl întâlnim pe Brad, omul matur și responsabil care și-a dorit de mult timp să fie un soț bun și un tată0 iubitor. Are un job stabil la un post de radio, dar este și foarte apreciat de comitetul de părinți pentru că se implică și într-o mulțime de activități pentru copii, este antrenorul de fotbal de la școală, este în echipa de cercetași etc.

Din acest moment, între Brad și Dusty pornește un adevărat război  pentru afecțiunea celor doi copii. Spre norocul nostru, acest război este presărat cu multe faze surprinzătoare și amuzante.
Fără să dau niciun spoiler (pentru că deja știți asta din trailer) una dintre fazele tari ale filmului este aceea când Brad reușește să se înfigă într-un perete. Și continuă să aibă parte de tot soiul de pățanii care mai de care mai tâmpite.

Will Ferrell și Mark Wahlberg sunt așa cum mă așteptam să fie. Amuzanți, își interpretează foarte bine rolul și construiesc frumos povestea. Dar vă zic, mie mi-a plăcut mult de Griff (Hannibal Buress). Este absolut mortal! Are un umor absolut bestial, replicile i se potrivesc atât de bine că mă gândesc că și le-a scris singur și îi ies pe gura cu atâta naturalețe că n-ai cum să nu râzi cu lacrimi.

Daddy’s home/ Tata în război cu tata este o comedie ușoară, perfectă pentru începutul acestui an. Are de toate: poveste, acțiune, situați trăznite și multe, multe faze amuzante. Vă recomand să mergeți să vedeți filmul ăsta!

Intra în cinematografe din 8 ianuarie 2016 și este distribuit de Ro Image.

Articolul este scris de Iulia Matache, tipa varză a blogosferei.

https://www.youtube.com/watch?v=U0lvbJ7D8MA

Sursă YouTube (user YMALL – let’s evolve)

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More