Home Filme Un polițist și trei sferturi

Un polițist și trei sferturi

by Daniela Bojincă
un politist si trei sferturi

un politist si trei sferturi

Dacă ai chef de o comedie bună zilele acestea, atunci mergi să vezi Ride Along 2, tradus la noi ca Un polist și trei sferturi. Poți merge să vezi filmul și dacă nu ai văzut prima parte cea din 2014 deoarece nu există legături între ele care să te împiedice să te bucuri de glumele spumoase și de energia degajată de cuplul Ice Cube/Kevin Hart.

Povestea pe scurt din prima parte – Ice Cube este James Payton detectiv de poliție cu multe ore la activ. Hart este Ben Barber este un agent de pază pasionat de jocuri online, care trăiește o poveste de dragoste cu sora lui Payton. Doi ani mai târziu, Payton este în continuare un detectiv de poliție care își ia munca în serios, iar Barber este acum polițist în pregătire și s-a transformat în logodnic – făcând legătura dintre cei doi actori principali și mai puternică. Deși, dorința de a deveni polițist a lui Ben este una imensă, lipsa de experiență și exuberanța dusă la extrem îl pun pe el și pe Payton în cele mai trăsnite situații din care tu te alegi cu râsul, iar ei cu vânătăile.

În partea a doua povestea îi poartă pe cei doi din Atlanta în Miami, unde încearcă să rezolve un caz dar și să îl țină pe Ben departe de activitățile de pregătire a nunții cu Angela. Oraș nou, oamenii noi și inocența nu fac casă bună cu cei doi – așa încât urmăririle în mașini puternice, explozii și ițele criminale sunt amestecate cu scene pline de umor, dans pasional și glume care te vor face să pleci cu zâmbetul pe buze acasă, dar și cu gândul la vară și la mare.

Așa că pune pe lista de lucruri de făcut în weekend și vizionarea peliculei Un polițist și trei sferturi.

Filmul intră în cinematografe din data de 15/01/2016 și este distribuit de Ro Image 2000.

Articolul este scris de Ana Marin, cea care mi-a luat locul la filme cât eu sunt plecată în Turcia. Filmul, din ce a povestit ea pe aici, pare a fi unul pe care trebuie să te duci să-l vezi. Cel puțin eu am să fac asta când am să ajung în țară. 

Sursă YouTube (user Universal Pictures)

You may also like

Leave a Comment