Home Personal Când îți dorești teniși converse, scrie pe blog. Se va găsi cineva care să ți facă cadou

Când îți dorești teniși converse, scrie pe blog. Se va găsi cineva care să ți facă cadou

by Daniela Bojincă
tenisi converse

Vreau să vă povestesc ceva în seara asta. Nu știu dacă mai știți, iar dacă nu știți vă spun eu, dar săptămâna trecută am scris un articol ca un fel de scrisoare deschisă către dragul de Rilă Rilă Iepurilă, scrisoare în care îi ceream acestuia o pereche de teniși converse. Adică, dacă tot se anunță că vine, măcar să nu vină cu mâna goală, nu? Dacă vreți și voi să îmi citiți scrisoarea adresată lui Rilă Rilă Iepurilă, am să vi-o las aici.

Peste două exact două zile, în joia de dinainte de Paști, primesc un telefon de la un număr pe care nu-l aveam în agendă (eu sunt genul ăla de tipă care încearcă să recunoască ale cui sunt numerele de telefon după ultimele trei cifre, fără să-l mai memorez cu nume și toate cele în agendă – asta pentru că îmi place mie să-mi îngreunez viața la maxim), iar convorbirea noastră se rezumă la atât:

– Alo, da?
– Ieși afără!
– Ăăăă….?! – beep beep beep (convorbire încheiată)

Am ieșit afară, puțin nedumerită și neștiind de ce fac asta mai exact. Și cum ieșeam eu așa afară și coboram scările către alee, vine spre mine un prieten de-al tatei care-mi spune așa: „Pentru că am văzut articolul tău distribuit pe Facebook cu dorința pentru Rilă Rilă Iepurilă, am zis să-ți aduc eu cadoul din partea lui”. Și îmi întinde o cutie albastră cu niște frumuseți de teniși converse înăuntru. O minunăție. Vă imaginați bucuria pe care am avut-o atunci, când am văzut tenișii converse, nu? Îmi venea să sar în sus de bucurie!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=937563919628586&set=a.424025627649087.105830.100001249598596&type=1&theater

Sinceră să fiu, nu mi-am imaginat niciodată că îmi va citi cineva articolul și-mi va îndeplini întocmai dorința, aducându-mi cadou niște teniși converse. Atunci când l-am scris, l-am scris pentru a-mi împărtăși starea mea de copil cu voi. Și cu Iepurașul. Oricum, am aflat un lucru nou. Adică nu știam că așa merg lucrurile și că, dacă îți dorești ceva, ca să se îndeplinească, trebuie să scrii o scrisoare deschisă pe blog. Dacă am așa cititori drăguți și adorabili, am să mai scriu articole de genul. Ce-am să cer… Dumnezeu cu mila pentru voi, că eu am o grămadă de chestii pe care mi le doresc: de la case, până la vacanțe prin Cosmos. Pam Pam.

Cu acest articol vreau să-i mulțumesc cititorului care mi-a făcut această surpriză de Paște, din partea iepurașului, desigur. Mi-am dorit încă o pereche de teniși converse și i-am primit. Așa că omul merită un articol de mulțumire, aici, pe blog.

You may also like

8 comments

rox aprilie 16, 2015 - 09:00

ce frumos!!! felicitari dlui delegat de Rila Iepurila

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 16, 2015 - 10:54

Daaaa!!! Foarte frumos! Am cei mai faini teniși!

Reply
Alina aprilie 16, 2015 - 09:33

Nu i o idee rea deloc…muhahaha

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 16, 2015 - 10:54

Cer credit pentru idee! Comision! Ceva acolo :)))

Reply
mikyangel007 aprilie 16, 2015 - 10:18

Sa-i porti sanatoasa!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 16, 2015 - 10:56

Mulțumesc frumos, Miky dragă! :*

Reply
Alina aprilie 16, 2015 - 22:48

Pentru cei care se indoiau ca exista Rila Iepurila..Iata dovata 🙂

Frumosi tenisi 😀

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 17, 2015 - 10:32

Da, exact! Rilă Rilă Iepurilă chiar există! Articolul ăsta este dovada vie că există, nu?
Mulțumesc frumos, chiar și mie îmi plac :)).

Reply

Leave a Comment