Ne vedem la Webstock și anul ăsta

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on
webstock

De pe 4 august sunt oficial unul dintre bloggerii acreditați din cadrul evenimentului Webstock 2015, ce va avea loc la JW Mariott Bucharest Grand Hotel. Doar că abia după 13 zile am găsit eu vreme să scriu și despre asta și să vă anunț și pe voi. Așa că, dacă sunteți bloggeri și o să fiți pe acolo, dați un semn. Dacă încă nu v-ați înscris, se pare că o mai puteți face aici – pentru blogger full day/half day sau pentru companii care vor să fie prezente printre bloggeri.

Ce este Webstock? (Asta în cazul în care nu știți, în caz că nu ați auzit până acum de evenimentul ăsta, desgiur).

Ei bine Webstock este unul dintre cele mai importante evenimente de Social Media din România, cea mai bună ocazie de networking, unde bloggerii se întâlnesc atât între ei, cât și cu marile companii ale momentului: Vodafone, Staropramen, HP, Bitdefender, McDonald’s, Raiffeisen Bank și multe altele.

Ce înseamnă asta?

În câteva cuvinte treaba asta reprezintă conexiunea dintre bloggeri și marile companii, ceea ce creează oportunități de colaborare. Însă, ceea ce eu consider și mai important decât legătura dintre bloggeri și companii, este legătura care se creează între oameni – prieteniile. Căci, în primul rând, cunoști mulți oameni. Oameni care te pot ajuta să te dezvolți pe viitor. Adică oameni de la care cu siguranță ai câte ceva de învățat.

Ce se întâmplă mai exact la Webstock?

Pe lângă faptul că te întâlnești cu bloggerii și cu companiile și că poți să cunoști personal anumiți oameni, ai parte de o serie de conferințe și de micro-conferințe pe teme de Blogging & Social Media ”, „Online Communication” și „Mobile Trends”, unde se vor discuta o groază de chestii interesante de care poți alege să ții cont pe viitor. Și, apropo, dacă vrei să propui o temă, ori vrei să propui un speaker, poți să o faci – dorințele comunității sunt pe primul loc!

De ce să vii și tu la Webstock?

Ca să cunoști oameni. Pentru toate cele enumerate mai sus. Și ca să te distrezi pentru că, pe lângă conferințe și micro-conferințe, companiile îți pun la dispoziție o serie de activități distractive. Spre exemplu, eu anul trecut m-am ales cu propria mea statuie 3D, în miniatură.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=828791663839146&set=a.424025627649087.105830.100001249598596&type=1&permPage=1

Sau de la Staropramen, dar asta la alt eveniment, am câștigat 24 de beri. Apoi, îți faci poze, magneți, câștigi imprimante, telefoane mobile și cine știe cu ce premii or să mai vină anul acesta. Vezi, e destul de tare la Webstock, nu?

În plus, la sfârșit, o să se dea premii pentru cele mai creative și inedite proiecte și campanii din online, realizate în România în ultimul an, iar proiectele și campaniile le poți înscrie aici, cât și pentru personalitatea anului, cu cea mai activă prezență în Social Media, pe care o poți propune chiar tu, aici, urmând să fie votată, dintre restul persoanelor nominalizate, în ziua de 2 octombrie. Eu am deja în minte o personalitate pe care o voi nominaliza. Tu de ce nu ai face asta?

Per ansamblu, abia aștept să vină ziua de 2 octombrie, să aflu chestii noi, să mă distrez și să mă revăd cu o mulțime de oameni faini.

You may also like

2 comments

Natural august 18, 2015 - 14:02

Cum era aia, picture in picture… miniatura in miniatura 😉 Hai sa ne vedem bucurosi la Webstock!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 18, 2015 - 17:25

Ahahahahaha! Bună asta cu miniatură în miniatură! :)))

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More