Home Blogging Am cântat în cel mai mare colind alături de cei de la ING Bank

Am cântat în cel mai mare colind alături de cei de la ING Bank

by Daniela Bojincă
cel mai mare colind

Mai știți că acum ceva timp vă spuneam în articolul de aici că voi cânta în „Cel mai mare colind”? Ei bine, proiectul s-a terminat. Iar acum ceva zile, mai exact pe 24 decembrie 2014, am primit o scrisoare personalizată de la cei de la ING Bank, în care îmi mulțumeau pentru că am făcut parte din proiectul „Cel mai mare colind” și pentru că și datorită mie un copil a primit o pereche de ghetuțe noi, drept cadou de Crăciun.

Scrisoarea sună cam așa:
cel mai mare colind

Ce a trebuit să fac pentru a cânta în cel mai mare colind?

Să intru pe site-ul celor de la ING Bank, să urmăresc versurile karaoke ale melodiei „Moș Crăciun cu plete dalbe”, să iau o cameră de filmat și să mă apuc să cânt în fața ei. Iar apoi să încarc filmulețul pe Youtube și să pun link-ul în formularul de înscriere de pe ING Bank.

Ce a ieșit?

A ieșit o combinație de voci (a mea, a mamei și a renului meu). Combinație care s-a combinat cu alte mii de voci. Și, uite așa, pentru fiecare voce și fiecare interpretare a colindului „Moș Crăciun cu plete dalbe”, cei de la ING Bank au dat o pereche de ghetuțe copiilor din mediile defavorizate. 1111 de filmulețe au însemnat 1111 perechi de ghetuțe și 1111 copii fericiți de Crăciun și, bineînțeles, au dus la realizarea și definitivarea celui mai mare colind, a celor de la ING Bank. Un lucru care mi se pare de-a dreptul fenomenal.

Mi-a făcut o deosebită plăcere și să cânt, căci m-am simțit tare bine și m-am distrat, cât mai ales să știu că un copil va fi mai fericit de Crăciun și va avea niște ghetuțe care să-i țină iarna asta de cald la picioare. Am fost foarte fericită să fac parte din proiectul „Cel mai mare colind”, celor de la ING Bank.

Și pentru că v-am arătat atunci colindul și v-am încântat cu vocea mea mirobolantă, zic să vă arăt ce a ieșit din cele 1111 voci și filmulețe, așa că vă prezint „Cel mai mare colind”, realizat și cântat împreună cu cei de la ING Bank. Sper să vă placă și, poate la anul, dacă va mai fi acest proiect, veți faci și voi parte din el. 

 

You may also like

Leave a Comment