Home Blogging Eu, mama și renul cântăm în cel mai mare colind – ING România

Eu, mama și renul cântăm în cel mai mare colind – ING România

by Daniela Bojincă
cel mai mare colind

Hei voi, oameni frumoși! Primiți cu colindul?

Sper că da, căci azi am de gând să vă colind. Și nu vă cer în schimb bani, ori dulciuri, ci doar să faceți și voi ca mine. Să colindați pe cine apucați, pentru că, în urma gestului vostru, o echipă de oameni faini, adică cei de la ING România, vor dona pentru fiecare colind în parte, drept cadou, o pereche de ghetuțe noi copiilor din mediile defavorizate socio-economic, copiilor cu boli cronice și copiilor cu boli incurabile, prin intermediul fundației „Copii în Dificultate” ce are în grijă peste 4000 de copii. Hai că parcă ai vrea și tu să dai o mână de ajutor și să te implici în proiectul ăsta minunat, în prag de sărbători. Sau mă înșel? 🙁

Ce trebuie să faci? Să intri pe site-ul „Cel mai mare colind – ING România” și, urmărind versurile colindului „Moș Crăciun cu plete dalbe”, ca la Karaoke, să cânți acest colind în fața unei camere (musai care filmează). Apoi îl uploadezi pe YouTube, după care lași link-ul URL al colindului în secțiunea de înscriere „Cum particip”. Tot în acea secțiune vei găsi și versurile Karaoke, cu negativul pentru fete și cu negativul pentru băieți. Îți lași frumos numele și gata. Asta-i tot. Te-ai înscris în „Cel mai mare colind” din România și ai donat astfel o pereche de ghetuțe unor copii care au nevoie. Te poți simți mult mai bine acum. Ai făcut o faptă bună, căci ai adus bucurie în viața unui copil în prag de sărbători. Și când te gândești că nici măcar nu trebuie să te chinui pentru asta. Până la urmă e chiar distractiv să cânți un colind. Și nici nu contează dacă ai sau nu ai voce. Se va face un colaj maaaaare cu toate clipurile înregistrate, din care va rezulta colindul. Cântat de toți. Sunt foarte curioasă cum va ieși.

Până acum sunt 988 de colinde înregistrate, adică 988 de copii vor primi o pereche de ghetuțe noi. Fii tu al 989-lea! Sau de ce nu, fiți voi, cititorii mei, cei care treceți de pragul 1000! Ar fi minunat să se ajungă acolo și chiar să se treacă de acel prag.

Eu am aflat de acest proiect acum vreo două zile. Și-mi ziceam să vă anunț după ce voi înregistra colindul și-l voi fi înscris în proiect, căci cum altfel să vă fi îndemnat pe voi, dacă eu nu participam? Apoi, până mai ieri era termenul limită 10 decembrie, iar eu îmi înscriam colindul fabulos, cântat împreună cu mama din dotare și cu renul meu propriu și personal, la orele 23:30, târziu în noapte. Apoi, după ce l-am înregistrat și mă dădeam de ceasul morții că nu vă mai pot anunța să participați și voi, au schimbat termenul limită și au prelungit tot proiectul până în data de 21 decembrie. Așa că, dragii mei, maia veți încă timp (10 zile) să vă înscrieți în proiect, cântând colindul „Moș Crăciun cu plete dalbe”.

Desigur, după cum deja v-ați prins, cânt cu mama. Și cu renul. Puteți să mai convingeți pe cineva să cânte cu voi, în caz că vă simțiți stânjeniți sau incomod. Eu așa am făcut. Și, nici nu știți cât mi-a luat să o conving pe mama. Cred că și cel de-al Doilea Război Mondial a fost mai ușor.

Zic să vă las al meu colind și aștept să vă înscrieți și voi. E amuzant. Dar mai mult decât atât, e nobil.

Sursă Youtube (user pishky94)

You may also like

1 comment

Am cântat în cel mai mare colind - Daniela Bojinca Blog decembrie 29, 2014 - 23:50

[…] știți că acum ceva timp vă spuneam în articolul de aici că voi cânta în „Cel mai mare colind”? Ei bine, proiectul s-a terminat. Iar acum ceva zile, […]

Reply

Leave a Comment