Home Blogging Food Bloggers va fi și online

Food Bloggers va fi și online

by Daniela Bojincă
food bloggers

food bloggers

După cum deja ți-am povestit în articolul de aici, vineri, 4 decembrie 2015, adică mâine, am să fiu la Food Bloggers. Și am să am și un parțial. Deci azi cam toată ziua ar trebui să învăț, teoretic. Și practic îl tăiem pe „ar” și rămâne doar TREBUIE SĂ ÎNVĂȚ. urați-mi succes, vă rog.

Revenind. pe 4 decembrie 2015, adică mâine, am să fiu la Food Bloggers, care se ține la Radisson Blu Hotel (încă nu știu pe unde-i și hotelul ăsta în București – oricum, la câte conferințe merg, în curând am să învăț Bucureștiul după locația hotelurilor) .

Cred că nici nu se putea potrivi mai bine, o conferință despre și cu mâncare, înaintea unui parțial. Am să mă duc mâncată și, drept urmare, am să mă pot concentra acolo. Sper. Cred.

La Food Bloggers, anul acesta, sunt Blogger Ambasador (aplauze, vă rog!!!! Așa, mulțumesc!). Drept urmare, pot să mai iau o persoană cu mine, să ne distrăm, să mâncăm împreună, să cunoaștem oameni noi și să învățăm rețete. Ceea ce este foarte tare. Eu mă bucur tare mult că pot să mai iau cu mine un om la conferință și să învețe o grămadă de chestii noi.

Fericita care mă va însoți poartă numele de Irinel și este o tipă tare, tare drăgălașă (că-i cam de aceeași înălțime cu mine; toți oamenii de aceeași înălțime cu mine sunt drăgălași; restul sunt banali – Daniela Bojincă, filosof contemporan). Sunt sigură că o să ne simțim bine împreună acolo și că o să facem o echipă pe cinste la mâncat. Și sper să nu-i placă dulciurile prea tare, ca să-mi dea mie și porția ei.

Acum, dacă nu v-ați înscris la Food Bloggers, sau pur și simplu nu puteți ajunge din N motive întemeiate și mult mai importante pentru voi, că de, așa e viața, să știți că puteți urmări conferința chiar și online, pe foodbloggers.ro. Practic, cine se va uita online, nu va pierde informațiile din cadrul conferinței, ci doar distracția și mâncarea. Mna, acum nu le poți avea nici pe toate în viață. Uneori trebuie să ne mai mulțumim și cu mai puțin. Însă, decât deloc, mai bine și mai puțin, nu? Zic și eu, na, nu dați cu parul.

Am văzut că, în cadrul altor conferințe, prinde această metodă cu transmiterea live a evenimentelor și sunt o grămadă de oameni care se uită la eveniment de-a lungul zilei. Sper să prindă și în cadrul acestor conferințe și, astfel, să fie împăcate și capra și varza.

Oricum, dacă vă ajută cu ceva, să știți că am să încerc să mă distrez eu pentru toți oamenii care nu vor putea ajunge la Food Bloggers și care vor fi online. Promit solemn!

You may also like

2 comments

Alex Ciocan decembrie 5, 2015 - 13:55

vreau sa mananc o ciocolata si nu gasesc, vreau sa mananc o ciocolata si nu gasesc, toate ciocolatele sa vina la mine!!!!!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 7, 2015 - 11:57

AHahahahahaha!!!!Intră pe profilul meu! Sunt destule acolo :)).

Reply

Leave a Comment