Home Filme Game of Thrones Sezonul 7: Impresii despre episoadele 4 și 5

Game of Thrones Sezonul 7: Impresii despre episoadele 4 și 5

by Daniela Bojincă
game of thrones 7 season

Am zis că vreau să scriu câte un articol după ce văd fiecare episod în parte din Game of Thrones Sezonul 7. Doar că inevitabilul s-a produs și n-am mai apucat. Și, pentru că am rămas în urmă cu articolele pentru două episoade, m-am decis să scriu un articol despre ambele.

Te anunț că o să ai parte de ceva spoilere, în caz că nu le-ai văzut – deși e cam puțin probabil. Iar aici găsești articolul despre episodul trei.

Game of Thrones Sezonul 7

1. În episodul 4 și 5 mi se pare că Daenerys rullz

În episodul 4 din Game of Thrones Sezonul 7, Daenerys ia cu asalt armata lui Jamie care tocmai învinsese casa Tyrell. Și uite așa pierde el și aurul și oamenii și capătă o groază de meme-uri cu el.

 Și dacă Jamie pierde aurul luat de la Tyrell, ei bine Cersei pierde sprijinul Băncii de Fier căreia îi era îndatorată cât pentru 1000 de vieți.

Mi se pare că începe din nou ca Daenerys să câștige un avantaj în fața lui Cersei, după ce aceasta îi măcelărise aproape jumătate din armată.

Apoi, în episodul 5 din Game of Thrones Sezonul 7, Daenerys le dă o lecție de toată frumusețea celor rămași în viață după atacul cu dragonul. Un semn că puterea ei crește și se poate impune în fața inamicilor ei. Sau cel puțin eu așa interpretez scenariul ăsta.

2. Legătura de sânge dintre Jon Snow și Daenerys par s-o simtă chiar și ei

Știi dragonii ăia trei, mari și răi? Ei bine, dacă de obicei zbierau în preajma oamenilor și aveau tendința să-i atace, unul dintre ei îl lasă pe Jon Snow să-l mângâie și să-l iubească. Și e atât de drăgălaș, zici că e un cățeluș din ăla abia născut. Și atât Daenerys cât și Jon Snow sunt complet șocați de acest eveniment. Și nu prea înțeleg posibilitatea acestei apropieri. Și chiar mă întreb dacă Bran ăla o să-i spună, așa cum i-a spus printr-un corb că White Walkers se apropie de zid.

3. Jon Snow e de o încăpățânare absolută în Game of Thrones Sezonul 7

E tare drăgălaș Jon Snow. Îi lasă pe toți să-și spună povestea și planurile, iar apoi continuă cu încăpățânarea lui că nimic din ce spun ei e prioritar și că prioritari sunt White Walkers. Și după ce a convins-o pe Daenerys, și-a propus să o convingă și pe Cersei, în încăpățânarea lui. așa că pleacă dincolo de zid să răpească un White Walker și să i-l ducăla regat. Ca să-l creadă. Că Cersei credea că-s simple povești de adormit copiii.

Rămâne de văzut dacă reușește să o convingă pe Cersei. Și dacă ea pricepe care este adevăratul inamic în toată povestea asta și joaca de-a războiul.

Și cam atât despre astea două. O să vină în curând un articol și despre episodul 6. 

Trailer episod 4

Trailer episod 5

You may also like

1 comment

Game of Thrones Sezonul 7: Impresii despre episoadele 6 și 7 | DanielaBojinca.ro august 29, 2017 - 16:17

[…] Te anunț că o să ai parte de ceva spoilere, în caz că nu le-ai văzut – deși e cam puțin probabil. Iar aici găsești articolul despre episoadele 4 și 5. […]

Reply

Leave a Comment