Home Filme Game of Thrones Sezonul 7: Impresii despre episodul 3

Game of Thrones Sezonul 7: Impresii despre episodul 3

by Daniela Bojincă
game of thrones 7 season

Am văzut ieri al treilea episod din Game of Thrones Sezonul 7. Și am zis să împărtășesc și cu tine, din nou, impresiile despre noul episod.

Dacă n-ai văzut încă episodul 3 din Game of Thrones Sezonul 7, vreau să știi că o să găsești niște spoilere prin articol care s-ar putea să strice tot farmecul episodului. Așa că îți recomand să te uiți peste acest articol doar dacă ai văzut în prealabil și episodul.

Iar dacă vrei să-mi citești impresiile despre episodul anterior, te invit să dai un click chiar aici.

episodul 3 game of thrones sezonul 7

1. Daenerys pare să fie surprinsă pe toate fronturile de strategia și armata lui Jaime Lannister

Episodul 3 din Game of Thrones Sezonul 7 o prinde pe Daenerys cam încolțită de către armata lui Jaime Lannister și flota lui Euron Greyjoy. La Casterly Rock armata ei de Nepătați e luată prin surprindere de flota lui Euron și le distrug toată flota. Asta în timp ce ei se miră de ce sunt atât de puțini oameni care apără castelul. Și uite așa se blochează ei frumos în Casterly Rock și chiar sunt curioasă cum o să se întoarcă la Daenerys.

Pe alt front, Daenerys rămâne și fără armata casei Tyrell care e măcelărită la propriu de Jaime. Pentru că Jaime e un bun strateg. Și oricât de mult mi-aș dori să piardă Cersei, chiar mi-a plăcut strategia asta. Și sunt curioasă cu ce armă, în afară de dragoni, mai vine Daenerys.

2. Jon Snow și Daenerys chiar par să aibă chimia aia de rudenie

S-au întâlnit. În sfârșit. Și par să aibă chimia aia care există, uneori, între rude. Și parcă și gândesc la fel. Amândoi vor să câștige câte un război fără prea mulți răniți. Dar strategia asta, cel puțin pentru Daenerys, pare să nu prea mai funcționeze.

Convinsă de Tyrion, dar cred că mai mult de propriul ei instinct, îi acceptă lui Jon Snow să nu îngenuncheze în fața ei și să nu o recunoască drept regină. Nu intră cu ea în războiul împotriva lui Cersei, ci pur și simplu o convinge să-l lase să-și ia câtă sticlă a dragonului vrea pentru a învinge armata de White Walkers.

Sunt curioasă când naiba o să afle că-s rude și ce o să se întâmple atunci. O să fie aliați, sau rivali? O să-l accepte Daenerys pe bastard?

3. Reuniunea fraților Stark continuă

Da. În timp ce Jon Snow e plecat în Sud, la Daenerys, Bran Stark ajunge la Winterfel și încearcă să-i explice Sansei că e Corbul cu trei ochi și cam ce semnifică asta. Și abia așteaptă să vorbească cu Jon să-i spună, probabil, cine este cu adevărat.

4. Samwell Tarly îmi pare un personaj genial

Adică e genul ăla de individ super pămpălău. Se mai și bâlbâie uneori. pare a fi marioneta perfectă. Doar că Samwell Tarly doar pare să fie așa. Cu adevărat e genul răzvrătit care face orice și trece peste orice interdecție ca să-ți demonstreze că are dreptate. Și să-și demonstreze și lui că e capabil.

În episodul acestea ne-a convins prin faptul că îl vindecă pe Ser Jorah. Și oricât ar vrea el să primească acces în zona interzisă a bibliotecii, e răsplătit cu transcrierea unor manuscrise foarte vechi și pătate. Viața încă-l trolează pe Samwell Tarly. Dar oricum el e suficient de descurcăreț.

5. Cersei e de-a dreptul diabolică

M-ai ți minte cum a murit Myrcella, fata lui Cersei? Otrăvită de către Ellarya Sand, concubina lui Oberyn Martel? Ei bine Cersei o omoară pe fie-sa fix la fel. Dar nu oricum. Ci în fața lu mă-sa, Elarya. Închise amândouă într-o pivniță și legate de perete. Pe cât de crunt, pe atât de tare. Data viitoare să te gândești de două ori înainte să te răzbuni, cum te răzbuni pe niște persoane inocente.

6. Finalul episodului 3 din Game of Thrones Sezonul 7 mi s-a părut iar foarte tare

Jaime Lannister are o întâlnire cu Olenna după ce-i măcelărește armata. Și află că, după ce l-au învinuit pe frate-su, Tyrion, cât și pe Sansa, de fapt ea l-a omorât pe Joffrey. Ups. Ghinion. Se mai întâmplă. V-ați luat-o. Și i-au mai și dat o moarte cică, ușoară. Bine. N-a murit încă. a fost otrăvită. Dar la sfârșitul episodului încă trăiește. Sunt convinsă cum ăși face efectul otrava respectivă și cum moare mai exact.

Și cam atât am avut eu de zis. Sunt curioasă cum o să se împace de aici înainte Daenerys cu Jon Snow, ce o să facă White Walkers, dacă o să existe o bătălie excepțională între toți. Dacă și cum moare mai exact Olenna. Și așa mai departe.

https://www.youtube.com/watch?v=e2EQ9J2A8dI

Sursă YouTube (user AresPromo)

You may also like

1 comment

Game of Thrones Sezonul 7: Impresii despre episoadele 4 și 5 | DanielaBojinca.ro august 16, 2017 - 18:59

[…] Te anunț că o să ai parte de ceva spoilere, în caz că nu le-ai văzut – deși e cam puțin probabil. Iar aici găsești articolul despre episodul trei. […]

Reply

Leave a Comment