Hai la Craiova2Online să afli mai multe despre blogging

by Daniela Bojincă

Ești în Craiova, marți, 7 aprilie 2015? Dacă da, ai face bine să dai o fugă la Filarmonică, în Sala Filip Lazăr (cred că am ținut bine minte), la etaj, unde are loc Craiova2Online.

Ce se va întâmpla la Craiova2Online? Ei bine or să fie șase speakeri care le vor vorbi elevilor (că-i Săptămâna Altfel și practic lor li se dedică evenimentul – dar poate să meargă oricine dorește) despre blogging și despre ce înseamnă blogul – cu beneficii și tot ceea ce implică el.

Cei șase speakeri, Chinezu, Daniel Botea, Cristian Florea, Raluca Cincu, Marina Dache și un speaker încă necunoscut publicului larg, vă vor povesti cum s-au apucat ei de blogging și ce înseamnă bloggingul în ziua de astăzi pentru ei. La ce au renunțat și ce au câștigat și, cel mai important, de ce merită să-ți faci tu un blog.

Anul trecut, când am fost și eu speaker, la prima ediție de Craiova2Online, numai despre asta am vorbit și mi-a plăcut tare mult că am interacționat cu publicul, iar ei au fost foarte receptivi și dornici să descopere mai mult despre tot ceea ce înseamnă bloggingul și să afle cum se mănâncă el, astfel încât să nu pice greu la stomac (că de, se mai întâmplă și din astea). Și da, eu tocmai am vrut să mă laud că anu trecut am fost speaker. Și, dacă nu mă credeți, poftiți afișul de anul trecut, cu moaca mea.

craiova2online 2014

Dacă aveți deja blog, tot ar trebui să ajungeți. Oamenii ăia chiar au povești interesante pe care merită să le asculți, iar apoi să mai rămâi la un pahar de vorbă cu ei. Ai ce afla și sunt sigură că te vor motiva să ajungi și tu cel puțin la același nivel la care au ajuns și ei. Pentru că fac treabă bună și multe lucruri mărețe.

Și anul ăsta, ca anul trecut, am să fiu prezentă la eveniment. Dar, de data asta, în postura de spectator. Se vor și alte povești din blogosferă, nu mereu aceleași, așa că speakerii anul acesta au fost schimbați. Cu excepția lui Chinezu. Povestea lui merită reascultată iar și iar. N-ai să te saturi pentru că are un fel aparte de a povesti și de a te captiva.

Deci, o să fii și tu acolo, nu? Craiova2Online te așteaptă să te contecteze la blogosferă!

You may also like

2 comments

Natural aprilie 6, 2015 - 12:04

Piscotel, sunt 6 speakeri, chiar daca unul este surpriza 🙂 Asa au fost si anul trecut 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky aprilie 6, 2015 - 12:09

Bine, bine, 6. Dar 5 sunt acolo fizic :))

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More