Am fost mahmură 44 de minute. Și am jucat într-un film

Daniela Bojincă/ decembrie 10, 2015/ Blogging/ 7 comments

escape challenge

Da. Am fost mahmură 44 de minute. Mai exact, am fost mahmură timp de 44 de minute și 21 de secunde. Pe cronometru. Sau mă rog, cu secundele pe undeva pe acolo. Pe lângă asta, am jucat și într-un film. Și n-am avut rol de figurant, ori ceva de genul ăsta. Aș putea spune că am avut chiar un rol principal.

În filmul ăsta, am fost mahmură. Și am jucat în el, pe cronometru, 44 de minute și 21 de secunde. Și a fost foarte tare rolul ăsta de om mahmur din Hangover IV: Escape from Bucharest. Da, exact! Am avut un rol principal în Hangover IV: Escape from Bucharest. Ideea e că m-am îmbătat atât de tare, încât n-am mai ținut minte nimic. Și trebuia să evadez de undeva dintr-o cameră, în mai puțin de o oră, cu alți camarazi la fel de mahmuri ca mine. Și să știți că e tare amuzant să evadezi dintr-o cameră, în mai puțin de o oră, când nu-ți amintești efectiv nimic.

Desigur, noi eram niște simpli actori care jucau rolurile lui Alan și ale prietenilor săi, după o noapte de dezmăț în București. Cum a ajuns Alan în București și cum a ieși la suprafață povestea seriei Hangover IV: Escape from Bucharest? Ei bine, povestea sună cam așa: Alan și-a găsit jumătatea, pe Alina, pe internet. După șase luni de socializare pe internet, Alan și Alina au decis că e timpul să se întâlnească și să facă marele pas și anume: să se căsătorească.

Și, ca orice scenariu care se respectă pe tema dată, nici din acesta nu lipsește scena petrecerii burlacilor: o noapte de pomină în capitala României, București. Doar că lucrurile o ia razna. Protagoniștii noștri  se fac praștie la propriu și se trezesc mahmuri cu o oră înainte de marea întâlnire cu părinții Alinei, momentul în care avea loc și cererea în căsătorie. Și ca să fie treaba treabă, constată că au pierdut inelul de logodnă și, cum nu-și amintesc absolut nimic din ce s-a întâmplat, trebuie să găsească cât mai repede niște indicii astfel încât să iasă din încurcătură. Ei, și abia aici începe adevărata distracție, vă spun eu!

E cumplit de greu să te afli într-o cameră, să nu-ți amintești nimic și să trebuiască să cauți și în ultimul colțișor vreun indiciu care să te ducă spre locul în care se ascunde inelul respectiv. Experiența, însă, a fost foarte faină. Mi-a plăcut modalitatea de organizare a camerei respective, din Escape Challenge. Are niște chestii cu adevărat complicate, la care să ajungi să te gândești cu greu, doar că fix asta e provocarea supremă care face ca lucrurile să fie și mai interesante. 

Dacă vreți și voi să fiți actori timp de maxim o oră în Hangover IV: Escape from Bucharest, vă invit să le faceți o vizită celor de la Escape Challenge, la subsolul unei case vechi, de peste 100 de ani, pe Strada Armeneasca nr. 33, sector 2, București. Prețurile sunt de 50 lei/persoană (grupuri de 2-3 persoane) și 40 lei/persoană (grupuri de 4-6 persoane). În plus, grupurile de studenți au 10% reducere, iar copiii sub 15 ani, însoțiți de un adult, intră gratuit.

Facebook Comments
Share this Post

7 Comments

 1. Foarte tare :))) Si eu vreau sa merg la un escape room, si din cate zici,poate o sa il aleg chiar pe asta :))

  1. Da,e foarte faină experiența. Chiar e fain. Cred că o să-ți placă acolo :D.

 2. Pingback: Am jucat in Hangover IV | CinEmil

 3. Pingback: Room Escape 14 ESCAPE CHALLENGE - Morosanu Teodor Marian

 4. Crezi ca poti invinge gravitatia? VINO SI AFLA !
  Complete Escape – the real-life exit game – un joc de evadare cat se poate de real. Din momentul in care te inchidem in camera si pornim cronometrul este timpul să gândești, este timpul sa cauti indicii, descoperi secrete, sa rezolvi puzzle-uri, ai parte de surprize, găsești chei, instrumente, lucruri pe care nu ți le-ai imaginat vreodata … și faci legătura între ele pentru a evada.
  Jocul este foarte antrenant si desi pare simplu, in realitate nu este chiar asa.
  Mai multe pe http://www.complete-escape-room.ro

  1. Interesante camere voastre. Chiar interesante :D.

 5. Pingback: Raceala m-a facut cea mai mahmura dintre toti ⋆ Sandy

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*