Home Blogging Tiberiu Albu și muzica bună au câștigat Vocea României!

Tiberiu Albu și muzica bună au câștigat Vocea României!

by Daniela Bojincă
tiberiu albu vocea romaniei

Am spus joi seara, în articolul de aici, de ce l-am susținut pe Tiberiu Albu vineri seara, pe 19.12.2014, în cadrul concursului muzical Vocea României, așa că nu mai este cazul să înșir încă o dată motivele. Am spus acolo de ce l-am susținut, votat și de ce îmi doream din tot sufletul ca el să iasă câștigător. Și, după cum bine cred că știți, Tiberiu Albu este Vocea României 2014. Și pe drept.

https://www.facebook.com/3.14shky/posts/868942339824078

M-am bucurat nespus de mult pentru reușita lui Tiberiu Albu. Dar, în același timp, cred că m-am bucurat și mai mult pentru că telespectatorii au realizat ce înseamnă cu adevărat muzica bună. Au realizat ce poate să facă Tiberiu Albu și până unde se poate duce. Au conștientizat prezența calității și talentul lui. Iar prezența scenică și toate trucurile prin care ne-a cucerit Tiberiu Albu, cu fiecare apariție pe scenă, se datorează, desigur, lui Tudor Chirilă. Tudor Chirilă a știut să-i pună în valoare lui Tiberiu Albu toate calitățile posibile și imposibile, în timp ce Smiley îl dăduse afară ca fraierul.

Sinceră să fiu, personal nu înțeleg de ce l-a ales pe Smiley care, din câte s-a văzut nu a știut să-i aprecieze talentul cu adevărat. Și, cred că, prin rezultatul de aseară Smiley și-a luat efectiv o palmă, conștientizând poate că a făcut o greșeală. Deși, tot răul spre bine. Smiley nu ar fi reușit niciodată să-i pună în valoare calitățile lui Tiberiu Albu și să-l ducă până-n finală, dar să mai și câștige cu el. Chirilă în schimb, după cum se vede, a reușit. Așadar, faptul că Tiberiu Albu este marele câștigător al Vocii României, se datorează în mare parte lui Tudor Chirilă, nu doar talentului său incontestabil.

Desigur, toți finaliștii au avut calitățile lor și, pentru că au ajuns până acolo, înseamnă că au talent. Dar, oarecum din nefericire pentru ei, antrenorii lor nu au reușit să le pună toate calitățile în valoarea. Spre exemplu, Smiley cu Aliona a dat-o în bară tocmai la final (melodia aia „Let it go” nu i se potrivea deloc; a cântat pițigăiat și m-a zgâriat efectiv pe urechi).  Niciunui artist, după cum a spus și Chirilă despre Tiberiu Albul, nu i se potrivesc toate melodiile. Ele trebuiesc alese în funcție de calitățile concurentului în cauză. Și asta mai ales într-un concurs. Apoi, Loredana și Maria Hojda nu au fost pe gustul meu, deși Maria cântă foarte frumos. Iar Moga, pentru mine, așa cum am spus și pe Facebook, a reușit să facă un singur moment memorabil pentru Anda Dimitriu și anume atunci când a avut duetul cu Gheorghe Zamfir.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=868903033161342&set=a.424025627649087.105830.100001249598596&type=1

Pentru mine, târgujiancă 100%, momentul și decorul au fost impresionante și, recunosc, mi-a smuls momentul ăla o lacrimă. Așa că am spus și mai spun: „Bravo Mogaaa și Anda!!!”

Bineînțeles, mă bucur pentru Tiberiu Albu că a câștigat Vocea României și pentru că votul meu și susținerea meau au contat! Felicitări, Tiberiu Albu!

You may also like

Leave a Comment